U bent hier

Groenteflan met tonijn en gemalen kaas

Courgette
Wortel

Ingrediënten

  • 125 g soepgroenten uit de diepvries (courgette, selder en wortelen)
  • 1 blik tonijn
  • 50 g gemalen kaas
  • 1 ei en 1 eigeel
  • 10 cl room
  • Olijfolie
  • Peper en zout
Print

Groenteflan met tonijn en gemalen kaas

Voorgerecht
40 minuten
4 personen
Courgette
Wortel

Doe de groenten in een braadpan met olijfolie. Dek de pan af en laat de groenten op een laag vuurtje gedurende 8 minuten ontdooien.

Kluts de eieren en voeg er room en geraspte kaas bij. Kruid naar smaak met peper en zout. Voeg er de groenten en de uitgelekte tonijn aan toe. Plaats in een ovenschaal en laat 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180°C.

Dien warm op.