U bent hier

Groentelasagne met kokosmelk

Courgette

Ingrediënten

  • 300 g aubergines uit de diepvries
  • 400 g courgettes uit de diepvries
  • 150 g ui uit de diepvries
  • 12 lasagnevellen
  • 1 el knoflookpoeder
  • 1 el geraspte gember
  • 1 bosje bieslook
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 100 g gerapste kaas
Print

Groentelasagne met kokosmelk

Hoofdgerecht
40 minuten
4 personen
Courgette

Fruit de uien in een eetlepel olie en voeg er de groenten, kokosmelk, het knoflookpoeder, gember en bieslook aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat alles koken tot de aubergines goed zacht zijn en het kookvocht smeuïg en romig wordt.

Het gerecht opbouwen: eerst een laag groenten, dan een laag lasagnevellen, enz. tot alle  ingrediënten zijn opgebruikt. Eindig met een laag lasagnevellen..

Snijd de tomaten in halve maantjes en verdeel over de lasagnevellen en bestrooi met geraspte kaas. Zet dit 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Dien warm op.