U bent hier

Bruschetta's
Ingrediënten
- 3 stokbroden
- 2 teentjes look
- 4 el olijfolie
- Paprika's met basilicum
- 100 g paprika's in bokaal met olijfolie
- 20 g gegrilde pijnboompitten
- 20 verse basilicumblaadjes
- Zwarte peper uit de pepermolen
- 1 snuifje zout
- Spinazie met gorgonzolacrème
- 120 g spinaziebladeren uit de diepvries
- 80 g gorgonzola
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
- Ratatouille
- 50 g paprika's uit de diepvries
- 50 g courgette in blokjes uit de diepvries
- 20 g fijngesneden sjalot
- 2 teentjes look
- 2 el tomatensap
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
- Alternatief: ratatouille uit diepvries, blik of glas
Bruschetta's
Snijd ongeveer 32 stukken stokbrood van 4 cm voor de bruschetta’s. Laat ze goudgeel worden op de gril. Wrijf de bruschetta’s in met look en olijfolie. De bruschetta’s zijn klaar.
Paprika’s met basilicum
Hak de pijnboompitten en basilicumblaadjes fijn. Snijd de paprika’s in fijne stukjes en gril ze tot ze goudbruin zijn. Meng de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
Spinazie met gorgonzolacrème
Laat de spinazie 2 tot 3 minuten koken in kokend water. Laat uitlekken, afkoelen en mix met de gorgonzola en de olijfolie. Zeef met een fijne zeef en breng op smaak met peper en zout.
Ratatouille
Snijd de paprika’s fijn en gril gedurende 2 tot 3 minuten in een eetlepel olijfolie. Fruit de sjalotjes en de geperste look in olijfolie. Voeg de courgettes toe en bak gedurende enkele minuten. Voeg het tomatensap en de gegrilde paprika’s toe. Laat gedurende 2 tot 3 minuten sudderen en breng op smaak met peper en zout.