U bent hier

Groentebrood
Ingrediënten
- 1 blik macedoine van 400 g (265 g uitgelekt gewicht)
- 4 eieren
- 75 ml light room (20% vet)
- 75 g geraspte kaas (type gryère)
- 1 fijngesneden teentje knoflook
- 1 el maïszetmeel
- 1 el fijngehakte peterselie
- Peper en zout
Groentebrood
PrintVoorgerecht
45 minuten
4 personen
Meng de eieren met de room en het maïszetmeel. Voeg er de kaas, de peterselie, de knoflook en de uitgelekte macedoine aan toe. Breng op smaak met peper en zout.
Giet het mengsel in een ingevette cakevorm en bak de bereiding gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C. Controleer met de punt van een mes of het groentebrood voldoende gebakken is (er mag geen deeg meer aan het mes kleven).
Tips & tricks
Koud of warm, ideaal bij soep of een slaatje.