U bent hier

Groentecurry met kokosnoot en koriander

Courgette
Wortel

Ingrediënten

  • 200 g wortels uit blik (uitgelekt gewicht)
  • 200 g courgette uit de diepvries
  • 200 g spruitjes uit de diepvries
  • 200 g spinazie uit de diepvries
  • 200 g prinsessenbonen uit de diepvries
  • 20 cl kokosmelk
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 el limoensap
  • 8 takjes verse koriander
  • 4 el geraspte kokosnoot
  • Peper en zout

Groentecurry met kokosnoot en koriander

Print
Hoofdgerecht
30 minuten
4 personen
Courgette
Wortel

Gaar de spruitjes en de courgette. Breng hiervoor water aan de kook. Voeg vervolgens de groenten toe. Haal de groenten van het vuur van zodra het water opnieuw kookt en houd de groenten even onder koud water.

Warm de worteltjes op en ontdooi de spinazie in de microgolfoven (3 minuten op maximumvermogen).

Meng de kokosmelk, het limoensap en het kerriepoeder en laat dit mengsel één minuut koken. Voeg alle groenten er aan toe en laat nog 2 minuten doorkoken. Kruid naar smaak met peper en zout.

Werk af met de geraspte kokosnoot en de korianderblaadjes.

Tips & tricks

Heerlijk met gebakken reepjes lamsvlees.