U bent hier

Groentetaart met kip

Courgette
Wortel

Ingrediënten

  • 400 g juliennegroenten uit de diepvries (courgette, knolselder, wortelen)
  • 4 kipfilets
  • 1 kant-en-klaar bladerdeeg
  • 150 g gemalen kaas
  • 2 eieren
  • 200 g zure room
  • 1 el sterke mosterd
  • Gehakte peterselie
  • Olijfolie
  • Peper en zout
Print

Groentetaart met kip

Hoofdgerecht
40 minuten
6 personen
Courgette
Wortel

Ontdooi de diepvriesgroenten en stoof kort in wat olijfolie.

Bak de in reepjes gesneden kippenfilets en kruid met peper en zout.

Rol het bladerdeeg uit en bestrijk het met een laagje sterke mosterd. Bak gedurende 10 minuten voor op 180°C. Schik de groenten en het vlees op de voorgegaarde bladerdeeg en bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven.
Klop de eieren met de room en kruid met peper en zout. Giet het eimengsel na 15 minuten over de groenten en het vlees. Bestrooi met geraspte kaas en laat nog 25 minuten bakken.

Warm opdienen met een slaatje.